Emaille Uithangborden

Een uithangbord geeft uw logo extra attentiewaarde

Eeuwenoude emaille technieken voor moderne communicatie!

Uithangborden.nl maakt deel uit van Willems Classics BV. Welke sinds 1983 toonaangevend is op de Europese markt als het gaat om communicatie met emaille. Handgemaakte, kwalitatieve en bovendien zéér duurzame emaille uithangborden welke ouderwets degelijk zijn, het bestaat nog steeds!

De vele mogelijkheden van een emaille uithangbord

Doordat wij alles in eigen beheer verzorgen, is bijna niks onmogelijk. Zo hebben wij zelfs een eigen staalafwerking afdeling, hier geven wij vorm aan het staal (basismateriaal voor emaille uithangborden), dit gebeurd bijvoorbeeld met behulp van 1 van de inmiddels meer dan 100 verschillende matrijzen. Ook zijn wij in het bezit van een lasersnijder, hiermee zijn we in staat om uw logo volledig in de contourlijnen uit te snijden.

In overleg met u, worden de Pantone of RAL kleurcodes bepaald. Op basis hiervan mixen wij zelf de emaille poeders (kleurpigmenten met gemalen glas), deze worden uiteindelijk per kleur op de emaille uithangborden ingebrand bij een temperatuur van ca. 800°C. Ook wordt het frame volledig op maat voor u gemaakt, deze kan een hele moderne en strakke, of juist sierlijke en authentieke stijl hebben.

Een emaille uithang bord is niet compleet zonder frame, wij maken deze volledig naar wens,

Waarom emaille

Onze emaille borden zijn van zéér hoogwaardige kwaliteit, ze stralen professionaliteit en kracht uit. Daarnaast heeft het ook vele mooie producteigenschappen, zo heeft het bijvoorbeeld een onbeperkte glans, is graffiti eenvoudig te verwijderen en is het UV- en weerbestendig. In tegenstelling tot vele andere materialen, zullen onze emaille uithangborden er over 50 jaar nog steeds prachtig bij hangen.

Uithangbord voor uw organisatie

Naast het produceren van uw emaille uithangbord, helpen wij u ook graag bij het kiezen van de juiste uitvoering. Wij kunnen u adviseren en zelfs helpen bij het maken van het design/ontwerp. Bent u nieuwsgierig geworden in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.